SHOARMA PIZZERIA ISTANBUL BOSPORUS

SHOARMA PIZZERIA ISTANBUL BOSPORUS Shoarma en pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1126 beoordelingen
17 apr 2021 om 21:32 Helaas was dit keer mijn bestelling heel erg laat bezorgd, ik moest zelf bellen om na te vragen of onderweg was, had ze via email kunnen aangeven dat laat ging worden. Een min puntje, jammer.
17 apr 2021 om 20:51 Ik kan helaas maar 90 minuten bezorgtijd aangeven, maar ik vind het heel jammer en apart dat we voor 1 kleine kapsalon en 1 kleine pizza bijna 2 uur moeten wachten, zonder 1 enkel bericht. Dit is niet de service die we gewend zijn.
17 apr 2021 om 19:23 Het eten was 20 minuten nadat er aangeven werd dat het elk moment bezorgd werd. Het eten was daardoor redelijk koud en de friet was daardoor echt niet te eten. Als het warmer was geweest was de shoarma veel lekkerder geweest want de smaak was goed
9 apr 2021 om 21:03 Bestelling een half uur later dan afgesproken,bestelde kapsalon shoarma bleek met dat vieze doner.eten ook lauw kortom was de 1e bestelling maar ook de laatste.1 ster is eigelijk nog te veel
2 apr 2021 om 20:25 Super tevreden!!!
1 apr 2021 om 18:32 +++
10 mrt 2021 om 8:18 Wij hebben nooit klachten. Tot nu toe, altijd goed geweest. Eten ook, altijd lekker.
7 mrt 2021 om 20:47 Best knap als je om 16:00 besteld voor 18:00 dat je dan pas rond half 7 je eten hebt We hadden 1 normale drum en 2 mix durum echter er stond niks op. trouwens het verschil hebben we ook niet opgemerkt. Verder hadden we 1x Dr peper gevraagd maar kregen d
7 mrt 2021 om 20:28 Eten was lauw wel lekker en volgens de app zouden ze het 19.15u brengen maar het is 20.05 geworden. Hoe positief ik de vorige keren was ben ik nu negatief. Slechte reclame!!
7 mrt 2021 om 20:22 Twee uur moeten wachten en de bestelling was niet eens compleet geleverd. De verpakking van het eten bedekte niet het hele gerecht. Het eten zelf was verder wel lekker.